Skip to main content

Wil je zelf bepalen waar en wanneer je leert, dan is mijn online trainingsaanbod de oplossing om te leren zonder dat je er de deur voor uit hoeft.

Wil je in korte tijd leren hoe je jezelf of je organisatie op een korte, aansprekende en onderscheidende manier overbrengt dan leer ik je dat in een uur vanuit je luie stoel met mijn online training ‘Impact met je elevator pitch’.

Wil je juist leren hoe je een eerste sterke indruk achterlaat, omdat je bijvoorbeeld morgen een belangrijke presentatie of klantgesprek hebt dan kun je in mijn online training ‘De impact van je uitstraling’ in 2,5 uur alles leren over hoe jij jezelf op je best laat zien.
Het geleerde kun je direct toepassen.

Bewustwording van je eigen imago en de indruk die je geeft. Wil jij jezelf beter leren presenteren en meer zelfvertrouwen op de werkvloer krijgen? Samen werken we aan jouw zakelijke uitstraling.

Volg online

Wil jij met jouw elevator pitch echt het verschil maken? Wil jij opvallen tussen de rest? Wil jij jouw potentiële klant triggeren om verder te praten? In een drie-stappenplan  leer ik je een onderscheidende, persoonlijke en korte elevator pitch te maken.

Volg online

Linda Abrams Lincompany

Verkoop jij al vanuit verbinding en vertrouwen?

Ik help je graag op het gebied van je zakelijke persoonlijkheid, uitstraling en verkoopstijl.

Neem contact op